BTW Transport

FŐ PROFILUNK A LÉGIÁRU FUVAROZÁS

Sokan állítják, hogy a légiáru fuvarozása a kamionos szakma csúcsa. A légiáru közúton történő  szállítása is ilyen speciális terület. A fuvarozásnak azt a speciális területét nevezzük légiáru fuvarozásnak, amikor a repülőtérre repülővel szállított árut közúton átszállítjuk egy másik repülőtérre, raktárba, vagy a címzetthez, illetve a feladótól szállítjuk az árut a raktárba, vagy repülőtérre.

Cégünk 25 darab saját járművet foglalkoztat. Szállításaink során 24 tonna tömegig vállalunk részrakományt, komplett rakományt, ADR és hűtött áruk fuvarozását. Autóink GPS nyomkövető készülékkel felszereltek.

Cégünk közel 100 üzleti partnerrel tart folyamatos kapcsolatot. Széleskörű megbízói és végfelhasználói referenciák és szerződések bizonyítják tevékenységünk ténylegesen magas szakmai színvonalát.

BTW Transport

MŰKÖDÉSÜNK SORÁN AZ ALÁBBI SZEMPONTOKAT TARTJUK A LEGFONTOSABBNAK:

a megrendelőkkel fenntartott jó kapcsolat megőrzése minden szinten,

az elvégzett munka maximális minősége

dolgozók megfelelő szintű oktatása, folyamatos továbbképzése,

a munkahelyi vezetők megfelelő kiválasztása, mind szakmai, mind emberi szempontok alapján,

versenyképes árak kialakítás, megfelelő technikai és anyagi bázis létrehozása, karbantartása,

a szolgáltatások teljesítése után felmerülő problémák megoldása és a megfelelő konzekvenciák levonása.

Cégünk hosszú távú célkitűzései alapján kiemelt helyen szerepel a minőségi szolgáltatások nyújtása, valamint a partnereinkkel való személyre szabott kommunikáció.

BTW Transport

Cégtörténet

A BTW Transportot 2011-ben hozta létre Wolfgang Böhm az ausztriai Böhm Transport leányvállataként. Székhelyünk Szlovákiában, Nagypakán található. A BTW Transport mukodese soran a szállítmányozás és fuvarozás területén jelentős részesedést szerzett a nemzetkozi piacon.

0

x1000 Km

0

Elégedett ügyfél

0

Alkalmazott

0

Piacra lépés

Kreischberg

Családi nyaralás Stájerországban!