Rólunk

BTW Transport

Cégtörténet

A BTW Transportot 2011-ben hozta létre Wolfgang Böhm. Székhelyünk Szlovákiában, Nagypakán található. A BTW Transport mukodese soran a szállítmányozás és fuvarozás területén jelentős részesedést szerzett a nemzetkozi piacon..

Fuvarjainkat CMR előírás szerint TC32 garancia feltétele mellett végezzük.

A BTW Transport fő tevékenységi körét tekintve egy szállítmányozással (fuvarozással) foglalkozó cég. Megalakulásunk óta folyamatosan részt veszünk a hazai és nemzetközi fuvarozásban. A BTW Transport alapításától napjainkig erőforrásait a nemzetközi fuvarozási tevékenység fejlesztésére összpontosította.

A társaságunk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, terjeszkedik, egyre több megrendelőt szolgál ki. Szolgáltatásaink során kiváló minőségre és ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk. Meglévő kapacitásunk a szolgáltatásaink színvonalát, minőségét, megbízhatóságát garantálja.

Fő célkitűzésünk a ügyfélközpontúság növelése, ami egyúttal hozzájárul az ügyfelek elégedettségének növekedéséhez. Továbba fontos számunkra a gyors technikai fejlődés követése, valamint a magas szintű, teljes szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése. Ezek teljesítése érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek – mind itthon, mind külföldön.

Cégünk közel 50 főt foglalkoztat. Gépjárművezetők, karbantartók, adminisztrátorok, fuvarszervezők személyében.

Annak érdekében, hogy cégünk megőrizze jelenleg elfoglalt helyét a fuvarozói és szállítmányozói társaságok közötti versenyben, teljes körű, magas színvonalú, a megbízók igényeinek megfelelő szolgáltatást nyújtunk.

Társaságunk fejlődését összességében értékelve évről-évre javul tevékenységünk eredményessége, biztonsága, színvonala. Az eredményes gazdálkodásunk bizonyítéka az elmúlt 5 év dinamikus fejlődése, amit a működési folyamatok állandó tökéletesítésével sikerült elérni.

air-feight-737x472