Rólunk

BTW Transport

Interview Wolfgang Böhm úrral, a BTW Transport spol s.r.o. tulajdonosával.

Mi az Ön ideológiája, víziója?

Szívből fuvarozó vagyok. Gyerekkorom óta a kamionparkoló volt a játszóterem. Ausztriában azt mondják, hogy dízellel az anyatejben neveltek. A saját flotta a cégünk szíve. Gondoskodunk a környezetbarát teherautók használatáról. Jelenleg csak EURO 6 típusú teherautókat használunk. A következő 5 évben szeretnénk bővíteni és jobban a szlovák export – import piacra koncentrálni.

Tudomásunk van a tiszteletreméltó sikeréről az Ausztriai Kereskedelmi Kamaránál. Tudna nekünk erről többet mondani?

„ Igen, 2019 októbere óta megtiszteltetés számomra, hogy a Bécsi Kereskedelmi Kamara elnökeként képviselhetem a közlekedési vállalatokat és az érdekeltségeiket.”

www.ots.at/presseaussendung

news.wko.at/news/wien

BTW Transport

CÉGTÖRTÉNET

Wolfgang Böhm 2011-ben alapította a BTW Transport spol s.r.o. céget a Leonard Böhm Transport GmbH & Co KG leányvállalataként. Azóta a BTW Transport jelentős részesedést szerzett a nemzetközi piacon. Az anyacéget apja, Leonhard alapította 1972-ben Bécsben, anno egy tehergépkocsival.

A BTW Transport Szlovákia – Magyarország – Csehország – Horvátország – Románia – Szerbia – Lengyelország – Németország – Ausztria – Spanyolország – Portugália – Benelux államok – Bulgária – Szlovénia felé irányuló szállításokra összpontosít.

A cégünk flottája 30 darab Euro 6-os kamionnal rendelkezik.

A teherautó vételénél mindig ügyelünk arra, hogy a legmagasabb emissziós osztályú tehergépkocsit választjuk.Kár esetén CMR biztosításunk 1,5 Mio €-ig felel.

Mindig arra törekszünk, hogy a leginkább környezetbarát tehergépkocsikat vásároljuk meg. Vélunk az alacsony üzemanyagfogyasztás révén a KÖRNYEZET védelme és ezáltal a CO 2-kibocsátás csökkentése. 

MA

A BTW közel 50 embert foglalkoztat

  • sofőrök
  • fuvarszervező munkatársak
  • adminisztrációs munkatársak

Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk annak érdekében, hogy a BTW továbbra is megőrizze a versenyképességét. Az ügyfélen van hangsúly.

A BTW az elmúlt években folyamatosan növekedett és tovább fejlesztette a minőségét és megbízhatóságát.

unnamed-5